Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.

Compra-venda de farmàcies a Barcelona, una possibilitat sempre al teu abast

La nostra especialització i ser referent en el sector obre les possibilitats als nostres clients actuals per disposar de sinergies en aquest tipus de transaccions.
Veure catàleg
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
SOBRE NOSALTRES

Refermem el teu creixement

Portem més de 25 anys d'assessoria i consultoria estratègica empresarial i seguim treballant dia a dia per estar a l'avantguarda del sector i així poder oferir de forma àgil, la solució òptima per al teu negoci. Ho farem junts, des de la nostra experiència, i amb el compromís d'oferir-te un assessorament expert i proper a les teves necessitats, amb nous enfocaments que facin créixer el teu negoci.
Saber-ne més
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
Farmàcia en venda a Barcelona, zona Horta-Guinardó. Venda per Jubilació. Facturació 350.000.- €. Local en venda. Excelent Oportunitat!!!                                                  
                                                              


                                                                             V E N U D A
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
CASOS D'ÈXIT

Els nostres èxits ens avalen

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
30 MARÇ
Possibles efectes sobre els contractes de lloguer del COVID-19
La declaració de l'estat d'alarma per part de Govern arran de la pandèmia de l'COVID-19 (Coronavirus) està afectant de manera significativa a empreses i autònoms. El tancament obligat dels negocis implica una dràstica reducció dels ingressos de les farmàcies, mentre que els seus costos fixos es mantenen inalterats, amb el lògic efecte en la tresoreria i en el compte de resultats. A més s'ha d'afegir a aquest extrem la incertesa sobre quant pot durar aquest estat extraordinari d'alarma.
11 FEB
Venda online de parafarmàcia fora d'Espanya
Normativa a efectes d’IVA per la venda a través d’internet des d’una farmàcia o parafarmàcia (societat) a fora d’Espanya a un Estat membre de la Unió Europea de productes de parafarmàcia
ULTIMES NOTÍCIES

Notícies destacades

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te per nosaltres perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
Veure totes
Contacte

Contacti'ns sense compromís