Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.

Compra-venda de farmàcies a Barcelona, una possibilitat sempre al teu abast

La nostra especialització i ser referent en el sector obre les possibilitats als nostres clients actuals per disposar de sinergies en aquest tipus de transaccions.
Veure catàleg
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
SOBRE NOSALTRES

Refermem el teu creixement

Portem més de 25 anys d'assessoria i consultoria estratègica empresarial i seguim treballant dia a dia per estar a l'avantguarda del sector i així poder oferir de forma àgil, la solució òptima per al teu negoci. Ho farem junts, des de la nostra experiència, i amb el compromís d'oferir-te un assessorament expert i proper a les teves necessitats, amb nous enfocaments que facin créixer el teu negoci.
Saber-ne més
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
CASOS D'ÈXIT

Els nostres èxits ens avalen

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
21 OCT
Conveni de farmàcies de la província de Barcelona 2018-2019
Després d'un llarg procés de negociació, el passat 16 d'octubre es va publicar al DOGC el nou conveni col·lectiu d'oficines de farmàcia de Barcelona. A continuació li resumim els canvis més destacats del nou conveni i les repercussions econòmiques per als empleats de la seva oficina de farmàcia.
01 JUL
Negociacions d'acomiadament
Una estadística informal feta als nostres clients, ens indica que el 80% dels problemes que tenen a la farmàcia són amb el personal.
ULTIMES NOTÍCIES

Notícies destacades

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te per nosaltres perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
Veure totes
Contacte

Contacti'ns sense compromís