Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.

Compra-venda de farmàcies a Barcelona, una possibilitat sempre al teu abast

La nostra especialització i ser referent en el sector obre les possibilitats als nostres clients actuals per disposar de sinergies en aquest tipus de transaccions.
Veure catàleg
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
SOBRE NOSALTRES

Refermem el teu creixement

Portem més de 25 anys d'assessoria i consultoria estratègica empresarial i seguim treballant dia a dia per estar a l'avantguarda del sector i així poder oferir de forma àgil, la solució òptima per al teu negoci. Ho farem junts, des de la nostra experiència, i amb el compromís d'oferir-te un assessorament expert i proper a les teves necessitats, amb nous enfocaments que facin créixer el teu negoci.
Saber-ne més
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
CASOS D'ÈXIT

Els nostres èxits ens avalen

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
04 DES
Informe CIMA de farmàcies de Barcelona
Com cada any, des CIMA Consulting publiquem l'informe de farmàcies. En ell podreu trobar el resultat econòmic i l'anàlisi per trams de facturació de l'exercici de més de 250 farmàcies de Barcelona.
21 OCT
Conveni de farmàcies de la província de Barcelona 2018-2019
Després d'un llarg procés de negociació, el passat 16 d'octubre es va publicar al DOGC el nou conveni col·lectiu d'oficines de farmàcia de Barcelona. A continuació li resumim els canvis més destacats del nou conveni i les repercussions econòmiques per als empleats de la seva oficina de farmàcia.
ULTIMES NOTÍCIES

Notícies destacades

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te per nosaltres perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
Veure totes
Contacte

Contacti'ns sense compromís