Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.

Compra-venda de farmàcies a Barcelona, una possibilitat sempre al teu abast

La nostra especialització i ser referent en el sector obre les possibilitats als nostres clients actuals per disposar de sinergies en aquest tipus de transaccions.
Veure catàleg
SOBRE NOSALTRES
SOBRE NOSALTRES

Refermem el teu creixement

Portem més de 25 anys d'assessoria i consultoria estratègica empresarial i seguim treballant dia a dia per estar a l'avantguarda del sector i així poder oferir de forma àgil, la solució òptima per al teu negoci. Ho farem junts, des de la nostra experiència, i amb el compromís d'oferir-te un assessorament expert i proper a les teves necessitats, amb nous enfocaments que facin créixer el teu negoci.
Saber-ne més
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
Solucions per a la compravenda i gestió de farmàcies
DESTACADES

Farmacies en venta

Ens encarregarem de gestionar, assessorar i realitzar l'estudi de viabilitat per a la seva tranquil·litat.
CASOS D'ÈXIT

Els nostres èxits ens avalen

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
28 ABR
Informe CIMA farmàcies 2021
Informe de farmàcies amb la informació econòmica per trams de facturació de més de 250 farmàcies de la província de Barcelona de l'exercici 2021.
ULTIMES NOTÍCIES

Notícies destacades

Inspira't amb històries innovadores que t'ajudaran a decidir-te per nosaltres perquè t'ajudem a complir amb els teus objectius de negoci.
Veure totes
Contacte

Contacti'ns sense compromís