Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Separació amistosa de socis

02-06-0019

De vegades, hi ha socis de farmàcies que van iniciar un projecte amb tota la il·lusió del món i que amb el pas dels anys van veient que tenen opinions diferents sobre com haurien de funcionar. La majoria de vegades s'arriba a acords en què tots dos posen d'acord en continuar, per exemple, assignant-se a cada un una àrea del negoci diferent. Hi ha altres ocasions, però, que la millor solució és la separació dels socis.

En aquest cas, les dues sòcies volien comprar la part de l'altra i ser propietàries i titulars del 100% de la farmàcia, a més les dues tenien la possibilitat de finançar-se per comprar la part de la sòcia. I llavors apareix el problema de qui compra i quin preu posar a la meitat d'una farmàcia.

L'habitual quan es transmet és buscar el preu de mercat que podria pagar un tercer que adquirís tota la farmàcia. Però en el cas de transmissió de només la meitat aquest preu és més difícil de definir ja que les que les copropietàries valoren la seva participació en el creixement de la farmàcia forma diferent.

Finalment, per poder arribar a un acord d'elles va fer una oferta de compra. Si a l'altra part li semblava correcta es la vendria, però si li semblava massa baixa seria aquesta segona la que compraria l'altra part de la farmàcia. Al final l'oferta es va acceptar i amb els diners que va obtenir la farmacèutica venedora va poder comprar-se una altra farmàcia i així ambdues van poder desenvolupar els seus projectes.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.