Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Compra de farmàcia

26-04-2020
Compra de farmàcia

Les transmissions de farmàcia són operacions que, en moltes ocasions, representen l'oportunitat d'una vida. Per al venedor perquè, habitualment, es retira per gaudir d'una merescuda jubilació i per al comprador perquè suposa l'escenari on desenvolupar el seu futur com a professional i empresari.

En aquest cas, el farmacèutic, amb 35 anys de vida professional a l'esquena, volia jubilar-se i començar una nova etapa, més tranquil·la, en la seva vida. El moment era bo ja que, encara que seguia sent una persona activa, començava a veure que li costaria obtenir retorn de la reforma que necessitava la farmàcia. A més, i per sort, coincidia que li van posar davant de la seva farmàcia una parada d'autobús que feia que l'afluència de públic fos molt més gran.

Vam poder trobar una compradora que tenia un projecte de creixement i que estava disposada a pagar un sobrepreu per la farmàcia a causa de que les previsions de vendes indicaven un elevat augment. A més, pel que fa al local, es va negociar un lloguer amb opció de compra que permetia a la compradora tenir temps de fer créixer la farmàcia abans de decidir si volia comprar-lo. Després de realitzar la transmissió, la facturació es va doblar en 1 any i la compradora va poder comprar el local amb un mínim finançament bancari.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.