Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.
GESTIÓ

Gestió de farmàcies a Barcelona. La millor oportunitat per créixer

Gestionem les obligacions de la farmàcia amb l'objectiu de ser útils La gestió de la farmàcia és la base a partir de la qual podem donar l'assessorament que la seva farmàcia necessita. Fem el seguiment i anàlisi del seu dia a dia per ajudar a trobar la forma de prendre millors decisions i evitar els problemes més habituals que preocupen a les farmàcies: els preus, el rendiment econòmic, el pagament just d'impostos, tenir un finançament correcte i ajuda en problemes jurídics.

Punts clau que ens diferencien de la competència

01

Fem un seguiment continuat de la marxa de la farmàcia. En aquest nivell, busquem que la comptabilitat ens doni informació útil per poder detectar problemes i prendre decisions que els corregeixin.

02

Comparem amb farmàcies similars. Això ens permet tenir més informació sobre si els números de la seva farmàcia són correctes. Si no ho són, ens permet donar orientació de quins són els àmbits en què cal millorar.

03

Treballem en equip, tant amb el client com a nivell intern. Així podem analitzar la seva farmàcia des de més d'un punt de vista Això ens dóna molta flexibilitat i profunditat per poder detectar punts de millora en la gestió.

04

Fem un informe mensual, de fàcil comprensió, en el qual pot veure l'evolució dels darrers anys de la farmàcia, detectar desviacions i avançar solucions.