Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Compra

Vengui la seva farmàcia

Una decisió tan important com és la venda d'una farmàcia en plena activitat no es pot deixar en mans de persones o organitzacions que només pretenen cobrar una comissió per presentar un comprador a la part venedora. Nosaltres anem molt més enllà.

Ens encarreguem de totes les gestions

Des de la redacció de documents notarials fins als permisos col·legials i de Sanitat, les obligacions amb Hisenda i amb la Seguretat Social, el plantejament de la situació dels treballadors i, en el cas d'un local arrendat, la negociació de les noves condicions de propietat.
 • Busquem compradors de qualitat

  Presentem a la part venedora només aquells compradors que estiguin veritablement interessats en la compra de la seva farmàcia, evitant pèrdues de temps i divulgació incontrolada de l'interès per vendre.
 • Negociem per vostè

  Apropem posicions i mitjancem en la negociació per aconseguir que tant la part venedora com la compradora se sentin satisfetes amb l'operació de la compravenda de la farmàcia.
 • L'assessorem en tot moment

  Assessorem de manera neutral sobre possibles alternatives sobre el destí de els diners percebut per la venda i de com enfocar una possible jubilació.
 • El nostre aval

  Més de 25 anys d'experiència, 30 professionals en plantilla, més de 250 farmàcies com a clients i un prestigi reconegut.
Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.