Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.
Assesorament

Assessoria de Farmàcies: Les millors opcions fiscals, laborals, financeres i jurídiques

Li proposem les millors opcions fiscals, laborals, financeres i jurídiques perquè el rendiment de la seva farmàcia sigui òptim. A més de complir amb la normativa, analitzem i aconsellem a les farmàcies quina és la millor estratègia fiscal, laboral, financera i jurídica. Estudiem la situació de la farmàcia, les preferències dels propietaris i proposem quina és la millor forma d'organitzar-se, de estructurar-se i de plantejar-se el seu funcionament.

Punts clau que ens diferencien de la competència.

01

Som especialistes en gestió i assessorament de farmàcies, més de 250 farmacèutics confien en CIMA perquè els assessori en el seu negoci.

02

Tenim especialistes en cada àrea: fiscal, laboral, financera i jurídica. Això ens permet conèixer en profunditat cada àmbit i combinar les millors estratègies.

03

La nostra forma de treball multidisciplinar ens permet proposar solucions alternatives, tenint en compte les particularitats de la farmàcia.

04

Estem especialitzats en l'assessorament de pymes, sabem que els nostres clients necessiten proactivitat i valor afegit, per això el nostre assessorament està enfocat als problemes reals dels nostres clients, fins i tot per a aquells que van més enllà de la pròpia farmàcia.