Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Participació en la negociació i la redacció del conveni de farmàcies

25-06-2019
Des que es va fundar CIMA Consulting, sempre hem tingut bona relació amb les institucions que vetllen pels interessos del sector. En els més de 25 anys d'experiència que tenim al servei de les farmàcies hem col·laborat amb diverses associacions farmacèutiques de forma independent assessorant-les en qüestions econòmiques i laborals.

Així, al principi amb una participació més informal nostre departament laboral ha col·laborat en el plantejament i en la redacció dels últims convenis de farmàcia de la província de Barcelona. En les últimes redaccions, la patronal ha sol·licitat la nostra participació com a experts a l'hora de plantejar la negociació, la redacció i la revisió del conveni.

A més, en les converses per negociar l'últim conveni també es va plantejar la possibilitat d'integrar les quatre províncies: Barcelona-Lleida-Girona-Tarragona. Com el nostre despatx té clients a tot Catalunya, vam poder aportar la nostra visió amb l'autoritat que ens treballar cada dia amb aquests convenis, el nostre estudi, coneixement i profunda experiència en tots ells. Estem molt agraïts a la patronal per haver-nos permès formar part d'aquests processos tan importants i molt orgullosos del paper que hem representat.

Noticies relacionades

28 ABR

Informe CIMA farmàcies 2021

Informe de farmàcies amb la informació econòmica per trams de facturació de més de 250 farmàcies de la província de Barcelona de l'exercici 2021.
Veure més
Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.