Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Valoració i venda d'una farmàcia

16-10-2021

Una Llicenciada propietària d'una farmàcia a una població de més 50.000 habitants pensa que amb 66 anys és la millor edat per iniciar la seva jubilació i traspassar el seu negoci.

Està casada i té dos fills i és el seu desig no dependre d'ells pel que fa a l'economia futura.

El local on està ubicada la farmàcia és de la seva propietat i dubte si ha de vendre-ho o no juntament amb el negoci.

Va a CIMA com a despatx amb àmplia experiència en compravenda de farmàcies perquè valorem un hipotètic valor de traspàs i com enfocar la venda o no del local a més de planificar els seus estalvis.

El perfil d'aquesta llicenciada és conservador i gaudeix d'una excel·lent salut.

En CIM, analitzades totes les circumstàncies, fem una valoració de la seva farmàcia, establim un criteri de venda del negoci atès que ella es considera que no ha estat bona comerciant i que la farmàcia té possibilitats de creixement.

L'assessorem sobre la conveniència de mantenir en el seu cas el local en propietat i cobrar un lloguer de mercat d'acord amb els de la zona en què està situat.

Se li fa un quadre expositiu en el qual se li mostra que pot canviar el criteri que li proposem i les repercussions fiscals que això li suposaria.

La farmacèutica fa els seus càlculs amb les opcions presentades i decideix vendre la farmàcia per un valor equivalent a les vendes anuals multiplicat per un coeficient de 1,43, lloga el local per 2.100 euros bruts mensuals i dedica l'import cobrat en un pla mixt d'inversions personalitzat amb un rendiment previst de l'2,60%.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.