Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
NOTICIES

Ùltimes novetats per empreses i farmàcies

Consulta les últimes notícies, consells i ajudes per a negocis i pimes a Barcelona
28 ABR
Informe de farmàcies amb la informació econòmica per trams de facturació de més de 250 farmàcies de la província de Barcelona de l'exercici 2021.
30 MARÇ
La declaració de l'estat d'alarma per part de Govern arran de la pandèmia de l'COVID-19 (Coronavirus) està afectant de manera significativa a empreses i autònoms. El tancament obligat dels negocis implica una dràstica reducció dels ingressos de les farmàcies, mentre que els seus costos fixos es mantenen inalterats, amb el lògic efecte en la tresoreria i en el compte de resultats. A més s'ha d'afegir a aquest extrem la incertesa sobre quant pot durar aquest estat extraordinari d'alarma.
04 DES
Com cada any, des CIMA Consulting publiquem l'informe de farmàcies. En ell podreu trobar el resultat econòmic i l'anàlisi per trams de facturació de l'exercici de més de 250 farmàcies de Barcelona.
21 OCT
Després d'un llarg procés de negociació, el passat 16 d'octubre es va publicar al DOGC el nou conveni col·lectiu d'oficines de farmàcia de Barcelona. A continuació li resumim els canvis més destacats del nou conveni i les repercussions econòmiques per als empleats de la seva oficina de farmàcia.
12
Contacte

Contacti'ns sense compromís