Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Negociacions d'acomiadament

09-01-2021

Una estadística informal feta als nostres clients ens indica que el 80% dels problemes que tenen a la farmàcia són amb el personal. És un fet normal si tenim en compte que normalment parlem de plantilles curtes, jornades llargues i, en molts casos, antiguitats elevades. És habitual que el que comença sent una relació professional, acaba tenint també components personals i, com som persones, alguns frecs.

Una de les situacions que més incomoda els farmacèutics són aquelles situacions que es torcen amb un empleat fins que arriba un moment en què ja no es poden reconduir. En aquest cas, el millor per al negoci i per a la resta de la plantilla és prendre la decisió de rescindir el contracte. Arribat el moment de la comunicació l'empresari de vegades prefereix delegar la comunicació al nostre despatx. D'aquesta manera la conversa deixa de banda les qüestions personals i se centra en les raons objectives que porten a l'acomiadament de l'empleat, a l'explicació dels càlculs de la liquidació i la resolució dels dubtes que el treballador té sobre els seus drets.

Tot i que creiem que el millor és que el titular de la farmàcia realitzi la comunicació de l'acomiadament del treballador, des del nostre despatx hem acompanyat a molts clients en aquestes converses amb la intenció que sempre discorrin pel camí de l'enteniment.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.