Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Gestió patrimonial postvenda, què fer amb els diners després de jubilar-se.

01-04-2021

Quan un farmacèutic en edat de jubilació decideix vendre la seva farmàcia, vol saber què fer amb els diners que n'obté per mantenir el seu ritme de vida. Des de CIMA, especialistes en la compra-venda de farmàcies a Barcelona creiem que aquesta és una pregunta que cal fer-se molt abans de prendre la decisió de vendre, l'ideal és plantejar-s'ho durant tota la vida professional d'un farmacèutic.

En aquesta situació que us expliquem, a la titular li faltaven 10 anys per jubilar-se. Com era previsora ​​i la jubilació era un tema que la preocupava, ens va consultar quin seria el millor moment per vendre i què havia de fer amb els diners que obtingués de la venda. Vam fer els càlculs i, un cop deduïts els impostos vam veure que un cop descomptada la pensió, necessitava que el rendiment de la venda li rendís un 6% anual per poder viure com ella desitjava. Encara que no sembli un rendiment massa elevat, no estava disposada a arriscar invertint en fons d'inversió variables que depenen del resultat de la borsa perquè no es pot saber si un any pot guanyar i perdre al següent.

Per preparar-se pel moment, el que se li va proposar va ser començar amb un "pla d'estalvi" que li permetés disposar del màxim capital arribat el moment. La seva gestió va superar en molt el que necessitava i li va permetre aprofitar una bona oportunitat just abans de la venda de la farmàcia: va comprar un pis en molt bones condicions amb la intenció de llogar-lo. El fet de ser previsora ​​i tenir disponible aquest diners li va suposar tancar molt ràpid la venda sense endeutament i va poder començar a tenir un rendiment òptim.

A més, quan va vendre la farmàcia, es va poder administrar de la manera més adequada, invertint una part en un altre immoble, una altra a elements de baix risc que i deixant disponible una quantitat interessant que li donaven total llibertat financera. En aquest cas, la clienta va entendre que la planificació de la jubilació havia de fer-se amb temps per poder estar preparada i aprofitar les oportunitats que podien aparèixer pel camí.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.