Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Contacte

Contacti'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.
Consultoria

Consultors de farmàcies. T'oferim una àmplia gamma de solucions per a les situacions complicades

Servei d'alt valor afegit amb l'objectiu de l'estudi i solució de situacions financeres i jurídiques complexes de les farmàcies. L'àrea de consultoria presta una àmplia gamma de solucions per a les situacions complicades a què s'enfronten les farmàcies: projectes d'inversió, estructures de beneficis, estratègia fiscal, planificació del futur de la farmàcia i dels socis, valoracions de farmàcia, plans de negoci i qüestions jurídiques. Totes aquelles situacions que necessiten d'un profund coneixement de la legalitat, de la normativa i del funcionament d'una farmàcia.

Punts clau que ens diferencien de la competència.

01

Tenim especialistes en cada àrea, el que ens facilita la comprensió de les situacions a les quals s'enfronta una farmàcia.

02

Treballem en equip, així tenim una visió més àmplia tant del problema com de la solució.

03

Promovem la proactivitat en l'assessorament en temes financers, fiscals i jurídics

04

Possibilitem disposar de l'assessorament professional en un únic despatx.