Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Acompanyament al concurs de creditors

01-07-2020

Una farmàcia en situació d'insolvència que no podia fer front als pagaments de deutes, proveïdors, nòmines i subministraments i havia esgotat totes les opcions de finançament. Després de buscar negociar amb totes les parts implicades es va descartar la venda de la farmàcia perquè hi havia poc temps per buscar un comprador, el preu que es podia obtenir era inferior al que realment valia el negoci sanejat i fins i tot era insuficient per cobrir tots els deutes.

En aquest cas, estava en situació de sol·licitar el concurs voluntari de creditors. Tot i que és una situació que pot semblar que només condueix a la venda, o a la subhasta, de la farmàcia, hi ha tot un procés abans d'arribar a aquest punt va permetre garantir la viabilitat de la farmàcia. D'entrada, va permetre congelar el pagament dels crèdits ia més va possibilitar renegociar el deute a curt termini als proveïdors en cinc anys, el que va possibilitar a la farmàcia seguir funcionant amb un subministrament normal per part d'aquests creditors. Amb el funcionament normal de la farmàcia es va poder fer front a aquests deutes i finalment superar el concurs.

En algunes ocasions pugui semblar una nosa, però aquí la figura de l'administrador concursal també va ser clau. Així, davant de qualsevol decisió de tipus econòmic que calgués prendre, el farmacèutic sabia quines pautes havia de seguir per tirar endavant. Va ser una forma difícil d'aprendre a gestionar la tresoreria, però la farmàcia segueix funcionant.

Casos d'èxit relacionats

Contacte

Contacta'ns sense compromís

En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en el "AVÍS LEGAL" i la "POLÍTICA DE PRIVACITAT" de la present web.